Vragen

Waarom Fotografie Adinda?

Voor de goede service, prachtige foto’s en een hele gezellige shoot met kwaliteitsproducten als resultaat. Je kinderen veranderen zo snel, zeker in de eerste levensperiode. Om deze herinnering te bewaren en liefdevol vast te leggen voor later, hou je de herinneringen levend. Je kind zal blij zijn om later terug te kunnen kijken op deze wonderlijke periode. Fotografie Adinda in Nieuwe Pekela (Groningen) is gespecialiseerd in zwangerschap, newborn, baby’s en kinderen.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn fotosessie?

Voor een newbornsessie kan je ’s morgens voor je komt je baby een badje geven met badolie en hem/haar daarna insmeren met babyolie of babymelk. Zo is je kleintje lekker ontspannen en heeft hij een zacht huidje… Zorg ook dat je ruim voldoende flesjes bij hebt indien je geen borstvoeding geeft.

 

Hoelang duurt de shoot?

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 tot 2 uur behalve newborn fotosessies, deze duren al snel 3 tot 4 uur. Mini sessies een half uur tot 1 uur.

 

Waarom duurt een newbornshoot zo lang?

Omdat ik alle tijd neem. Tussendoor moet er voldoende tijd zijn om je pasgeboren baby te voeden, te knuffelen, … Newbornfoto’s zijn uniek door de typische poses van een slapende baby. Bij de ene baby duurt het wat langer dan de andere voor hij/zij in slaap valt. De baby bepaalt het tempo…

 

Kom je ook aan huis?

Voor newborns, baby’s en kinderen verwelkom ik je graag in mijn eigen thuisstudio op zolder. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken over de juiste temperatuur, voldoende licht, een mooie ruimte of een opgeruimd huis, … maar staat hier alles klaar voor een ontspannen fotosessie. Ik geef de voorkeur aan mijn eigen studio omdat ik hier in alle comfort kan werken. Ik beschik in mijn studio over alle accessoires, attributen, props, achtergronden, haarbandjes, mutsjes, wraps, etc… die ik kan gebruiken voor de fotoshoot.

 

Doe je ook shoots op locatie?

Ja! Graag zelfs. Newborns fotografeer ik in mijn eigen studio, baby/kids sessies, gezinssessies en dergelijke ga ik graag op zoek naar een mooie locatie. Aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer, heb ik verschillende buitenlocaties in de omgeving van Nieuwe Pekela waar ik graag gebruik van maak en die zeer geschikt zijn als decor voor onze fotosessie. Bijvoorbeeld een natuurgebied, een oud pand of zandafgraving.

 

Ik wil mijn zwangerschapsessie op locatie buiten? Kan dit?

Absoluut! Laat je inspireren door mijn portfolio en we kiezen voor jou ook een mooie rustige plek.

 

Maak je ook gezinsfoto’s?

Ja dat kan. Deze foto’s fotografeer ik wel steeds op een buitenlocatie. Dit omdat het niet in mijn zolderstudiootje past. Bij newborn en baby/kidssessies in de studio is er ook wel even gelegenheid om tussendoor een paar foto’s met mama en/of papa te nemen. Maar voor een volledige gezinssessie kiezen we voor een mooie buitenlocatie.

 

Wanneer vindt de newbornsessie plaats?

Bij voorkeur tussen de 4e en 18e dag na de bevalling. De baby legt zich nog in foetushouding. Daarom leggen we in overleg een voorlopige afspraak vast rond je uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent, stuur je me dan een berichtje met naam, geslacht en geboortedatum van je kleintje en maken we de datum definitief.

 

Wanneer doe ik best mijn zwangerschapssessie?

Bij voorkeur in de 33ste of 34ste zwangerschapsweek. Maar tussen 31 en 38 weken kan ook. Voor meer info kijk je best even bij ‘Portfolio – Bollebuik’’

Je bollebuikshoot vastleggen doe je rond de 6de maand van je zwangerschap. Zo kan je er zeker van zijn dat ik nog plaats heb in de periode die jij graag wilt.

 

Ik word binnenkort oma/opa/tante/oom. Kan ik een kadobon kopen van Fotografie ADINDA?

Natuurlijk kan dat! Mail me even voor de mogelijkheden of stuur me een berichtje via mijn facebook pagina. En omschrijf de gelegenheid (voor wie, wat voor shoot en welk bedrag je in gedachten hebt). Kadobonnen zijn steeds op maat, voor elke gewenst bedrag. Deze bonnen zijn 1 jaar geldig!

 

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Nee. Ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens een online galerij voor u te kunnen klaarzetten.
Daaruit kunt u de mooisten kiezen.

 

Kan ik de digitale bestanden ook kopen?

Ja dat kan. €2.50 ps.

 

Doe je ook bruiloften?

Ja dat doe ik, maar maximaal 5 perjaar. Dit omdat er heel veel tijd in zit. En mijn studio/locatie werk ook mijn aandacht verdient.

 

Ik wil een shoot inplannen, hoe doe ik dat?

Bij voorkeur per mail. Maar ook via telefoon/app. En natuurlijk via mijn facebookpagina kunt u mij aanspreken. Als ik aan het fotograferen ben kan ik namelijk geen telefoon opnemen. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat je wensen/verwachtingen zijn en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet ook de leeftijd van je kindje er niet bij te vermelden of ingeval van zwangerschap, zet erbij hoeveel weken je zwanger bent, wat je uitgerekende datum is en wanneer je graag je Bolle Buik sessie wil plannen.

 

Werk je ook in het weekend?

Ja ik werk juist alleen in de weekenden. Ik plan de studio en locatie afspraken op zater en zondag. Bij bijzondere omstandigheden kan ik hierop een uitzondering maken. Mail me voor de mogelijkheden. Op tijd boeken is de boodschap als mijn agenda vol is. Is die ook echt vol. Trouwerijen vallen hier uiteraard buiten, dat valt vaak op een vrijdag en is dus ook een uitzondering.

 

Algemene Voorwaarden

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

 

Top
error: Content is protected !!