Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 FOTOGRAFIE ADINDA

Bij het maken van een afspraak bij FOTOGRAFIE ADINDA gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:

AFSPRAKEN: Voor een fotoshoot die gepland staat bij FOTOGRAFIE ADINDA, reserveer ik mijn tijd en studio. Als u niet binnen 24uur afzegt ben ik genoodzaakt 50% in rekening te brengen. Dit is mits u geen nieuwe afspraak maakt. ( mocht u door ziekte of door andere omstandigheden niet kunnen komen, dan kan de afspraak 1x kosteloos worden verzet naar een andere datum ) Annuleren kan alleen per e-mail. Annuleren voor een fotoshoot na reservering is alleen toegestaan met een geldige reden, deze reden wordt beoordeeld door FOTOGRAFIE ADINDA. Bij een Newbornsessie gelden er andere regels. Voor een Newbornsessie reserveer ik 4 tot maximaal 5 uren studiotijd. Omdat we nooit exact kunnen plannen wanneer de baby geboren gaat worden, plannen we de afspraak op een ‘’voorlopige’’ datum. De klant draagt er zorg voor op FOTOGRAFIE ADINDA in de lichten binnen maximum 3 dagen na de bevalling. Met naam, geslacht en de geboorte datum van de baby. Daarop zal FOTOGRAFIE ADINDA de datum bevestigen of indien dit nodig is verplaatsen. Mocht FOTOGRAFIE ADINDA wegens privé omstandigheden de sessie moeten verplaatsen dan maak ik zo snel mogelijk met u een nieuwe afspraak.

BETALINGEN: Op mijn website onder het kopje tarieven staan de prijzen van verschillende fotoshoots. U betaald of via een overboeking ( Let op, dit dient in overleg en 24uur voor de fotoshoot plaats vind op de rekening te moeten staan! ) Of u betaald gepast contant tijdens de afspraak. U heeft recht op de aantal foto’s die per categorie vast staan. Mocht u meer foto’s uit uw galerij willen kunt u die bij bestellen, die worden pas bewerkt en verstuurd, nadat er betaald is. Levering is 14werkdagen na betaling ( mits dit anders is overlegd! ).

DE SESSIE: De resultaten van uw sessie zijn afhankelijk van de gewilligheid van uw kind. Het kan daardoor zijn dat het selectie aantal in uw online galerij minder is. U heeft altijd minimaal de keuze uit 20 foto’s. Mocht dit aantal niet gehaald kunnen worden wegens omstandigheden ( denk aan; extreem huilen of dergelijke ) Dan mag u eenmaling voor een gratis aanvullende afspraak terug komen. Een gewonnen sessie zal eenmalig worden uitgevoerd.

DE FOTO’S: FOTOGRAFIE ADINDA selecteert de gelukte foto’s en die plaatst ze onbewerkt in de online met wachtwoord beveiligde galerij. U kunt dan de aantal foto’s selecteren en in uw winkelwagentje plaatsen. Als u bijvoorbeeld recht heeft op 20 foto’s bij uw shoot. Selecteert u 20 bestanden en verstuurd u deze. Deze worden dan voor u bewerkt. En zal ik binnen 21 werkdagen deze in hoge JPEG kwaliteit via WETRANSFER toesturen ( mits anders overlegt. ) Mocht u meerdere bestanden bij willen kopen, dan is dit mogelijk voor 2,50 per digitaal bestand. Ik werk met een gekalibreerd professioneel beeldscherm, het kan zijn dat uw scherm andere kleuren weergeeft dan op mijn scherm. Ik adviseer voor goede afdrukken PROFOTONET

AUTEURSRECHT: (copyright van de foto’s): Het auteursrecht blijft ten allen tijde van FOTOGRAFIE ADINDA. Bij het plaatsen van de foto’s op social media ( zoals Facebook ect. ) moet uitdrukkelijk de naam van FOTOGRAFIE ADINDA vermeld worden. Dit kan door FOTOGRAFIE ADINDA te taggen, in te checken of gewoon te melden in de omschrijving.

RUST: Bij een sessie in mijn studio is beperkt ruimte, als u komt voor sessie van uw kinderen denkt u er dan aan niet teveel volwassenen mee te nemen. Dit kan de kinderen afleiden en daardoor de sessie beperken. Tijdens een newborn sessie is rust een pre, om de baby in slaap te krijgen. Wilt u ook de oudere broer(tjes) en/of zus(jes) ook op de foto zorgt u er dan voor dat deze niet aanwezig zijn tijdens de hele sessie.

CADEAUBON: Cadeaubonnen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Reportages die cadeau zijn gegeven zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Cadeaureportages hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna vervalt de waarde van de cadeaubon. Neem op tijd contact op om een datum te plannen!

PRIVACY EN PERSOONSGEGEVENS: FOTOGRAFIE ADINDA zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres, etc) openbaar maken of doorgeven aan anderen.

EEN PAAR ALGEMENE ZAKEN: FOTOGRAFIE ADINDA kan NIET aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. In de omgeving van de fotostudio kunnen huisdieren ( katten&honden ) rondlopen. FOTOGRAFIE ADINDA is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties of schade naar aanleiding hiervan. FOTOGRAFIE ADINDA stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen mij zeggen. Dat geeft mij namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. FOTOGRAFIE ADINDA doet haar best de bestanden uit de fotoreportage zolang mogelijk te bewaren in het archief. Mocht u de foto’s kwijtraken kunt u altijd contacteren.

PRIJSWIJZIGINGEN: Prijzen kunnen ten allen tijden worden gewijzigd. Echter de prijs vastgelegd in onze afspraak blijft gehandhaafd voor de besproken sessie. Door het aankopen van de diensten van FOTOGRAFIE ADINDA ga je akkoord met deze voorwaarden.

© FOTOGRAFIE ADINDA 2019 | info@fotografieadinda.nl | 0628755885 | Vinkenlaan 1 Nieuwe Pekela | KvK: 65808657

Top
error: Content is protected !!